Om oss

Vi är ett familjeägt auktionshus i vackra Vittsjö som ligger i den norra delen av Skåne. 
Vi har varit igång sen den 10 oktober 2020 och har haft en rejäl resa under dessa 3 år. Under 2022 så fanns möjligheten att flytta till en egen lokal samt få nytt system och hemsida, vilket vi var snabba på att tacka ja till. Nu-kör-vi-fullt-ut attityden har vi nog alltid haft som mindset i familjen och i företagandet. 

Den 1 februari 2023 hade vi tillgång till vår nya lokal och det har varit mycket jobb att förbereda, bygga och planera inför nyöppningen. Vi är otroligt tacksamma och glada att kunna driva vårt auktionshus vidare tillsammans med våra kunder från nära och fjärran, inlandet som utlandet. 

Vi har Anders & Monica (Monica i klätt i turkost och Anders har en svart hoodie på sig), dessa två är föräldrar till Pierre (i rött) och Mikaela (i grönt). Vi har även en lillasyster, Alexandra, men hon jobbar utomlands och har fullt upp med sitt egna spännande liv. Sen har vi vår medarbetare Emilia som snart har varit hos oss i två år till sommaren. Det bästa med Emilia är hon verkligen ha samma humor som vi, vilket är väldigt bra att ha då vi ibland får sådana dagar där allt händer på en och samma gång. 

Vi har lärt oss något otroligt mycket om varandra, om spännande objekt som kommer in, om våra medmänniskor. Vi har valt att driva vårt auktionshus med livet i åtanke.

Vi vet hur det är när stora som små beslut måste tas. Flytta till en ny stad, försöka få vardagen att gå ihop, börja ett nytt jobb, nyfödd bebis, en nära som har gått bort, flytta till en mindre bostad, köpa sitt första hus. Vi möter människor mitt i livet, i alla olika skeden, för det är precis så det är hos oss. Vi är en familj där vi jobbar tillsammans men också delar alla livets egenheter tillsammans. 

Vi älskar vårt auktionshus och det är alltid lika spännande att se udda eller ovanliga ting! Och det känns faktiskt riktigt bra att hjälpa till att återvinna och återbruka mera.

Vi hoppas ni hittar något ni älskar eller varför inte villhöver i våra auktioner.

Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Norra Skånes Auktionshus

Spelvägen 1

282 67 Vittsjö

0451-75 10 90

info@nskauktionshus.se

Följ oss
Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

© Software Copyright 2023 Skeleton. All rights reserved.